Klachten over Studio 75 Rotterdam

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Studio 75 Rotterdam zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Studio 75 Rotterdam in de categorie Fotoservice

0 klachten gemeld
1.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

On professionel

Klacht van op 02 juni 2015 over Studio 75 Rotterdam in de categorie Fotoservice

On professionel Nou ik ga mij klacht even melden over studio 75 in Rotterdam. Ik heb ongeveer een maand geleden een foto shoot laten maken samen met een vriendin. Ik had de afspraak gemaakt via de site. Om 11 uur hadden afgesproken.... Lees meer

Ik heb ze al tig keren geprobeerd te bereiken via de telefoon tijden openingstijden maar er wordt nooit opgenomen. Ook heb ik een aantal keer het contact formulier op hun website: www.studio-75.nl ingevuld en verstuurd maar tevergeefs nog steeds geen... Lees meer