Klacht: streeploos ramen lappen? echt niet!

op 08 september 2016 over Kärcher in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het apparaat en de zeep staat ook voor streeploos en makkelijk je ramen lappen. Oke als de zon niet op het raam schijnt dan lijjkt dit te kloppen…. tot de zon te voorschijn komt. Een en al strepen. Doe ik het fout? Heb alles al geprobeerd. Nu poets ik het na met een doek en dat geeft met mijn handicap alsnog behoorlijk wat problemen. HELP wat doe ik fout?

Alles wat ik gebruik is origineel van kracher.

Gewenste Oplossing:

Als ik geen strepen meer op mijn ramen zie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kärcher

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Kärcher in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door ramen