Klacht: stopzetten ad tijdens vakantie

op 25 augustus 2016 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met mijn emailadres en wachtwoord kan ik niet meer in uw bestand komen, tenzij ik een Facebook account aanleg. ‘k Ben geen lid van Facebook en wens dit evenmin te worden. Voorheen was het juist zo gemakkelijk om online de vakantie periode op te geven en dezelfde dag hier een bevestiging van te krijgen. Is allemaal veranderd. Een verarming naar mijn idee. Hopelijk krijg ik hier een bevredigende reactie op.

Gewenste Oplossing:

Terug naar het voorgaande

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jannyschaaf