Klacht: Stoppen opleiding

op 13 februari 2018 over NTI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een half jaar geleden een opleiding begonnen aan het NTI ik heb al die tijd ook opdrachten kunnen maken en opeens zou ik niet meer de goede voor opleiding hebben, dus ben ik gestopt, maar nu heb ik dus al een half jaar voor niks betaald, en nu willen ze ook nog dat ik een half jaar door betaal wegens tussentijds beiendigen.

Gewenste Oplossing:

Volledige terugbetaling. Of op zijn minste vanaf nu niks meer hoeven te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar NTI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door NTI in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door 12345567