Klacht: Stoppen deelname loterij

op 01 augustus 2017 over Kickoff Holland in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei 2017 heb ik aangegeven dat ik wil stoppen met mijn deelname, en daarvoor ook al eens telefonisch contact gehad waarin werd gezegd dat dit in eerste helft van de maand moest gebeuren. Ik krijg nu telefonisch geen contact dus ik wil het langs deze weg beëindigen .

Gewenste Oplossing:

Niet van toepassing

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kickoff Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kickoff Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bruns6