Klacht: Stompe mesjes

op 09 juli 2016 over Gilette in de categorie Scheren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al een jaar fan van gilette breese maar de laatste 2 keer dat ik ze gekocht heb zijn ze naar 1x scheren al stomp hebpijnlijke benen na dat ik geschoren heb ik heb zelfs een hele lange kras vanaf me voet tot me knie.
Ik vind het ontzettend dure mesjes en hoop dat er wat mee gedaan word anders uit de schappen halen.

Gewenste Oplossing:

Toen ik de goeien had kon ik zeker 4a5 x scheren met t zelfde mesje dat is nu echt na 1x scheren stomp. Krijg er rode bultjes etc van foto staat in t bestand is erg pijnlijk en duurt lang voor t branderige gevoel weg s

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gilette

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gilette nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sabine1991.