Klacht: Stoel kiezen van 33 euro naar 100

op 28 juni 2017 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een ticket geboekt naar hong kong, wilde hiervoor een stoel reserveren waarvoor ik wat extra heb betaald. Ik kreeg later een link dat het nog eens 33 euro meer zou kosten en de link was maar 24 uur geldig. Ik was te laat en vroeg om een nieuwe link en nu kost het ineens 100 euro om een stoel te reserveren!

Gewenste Oplossing:

Als ik voor 33 euro een stoel kan kiezen ipv 100

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Iris van Wersch