Klacht: stevige kippensoep?

op 13 juli 2012 over Unilever in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een blikje (stevige) kippensoep gekocht en gegeten
Helaas ik ben ontevredene n teleurgesteld in de soep Niet si stevig en er zit geen smaak aan en er was een stukje kip te vinden Ik en dit niet gewend van Unox en ik zal deze soep nooit meer kopen Het isse een persoonsblikje van 300ml code 712566 205288
IK heb nog een blikje (stevige) tomatencrem soep staan en hoop dat deze niet net zo teleurstellend is dan de Stevige kippen soep en ook meer smaak heeft

Gewenste Oplossing:

Eemamder blikje met veel kip en stevig of geld terug
helaas weet ik niet meer hoeveel ik er voor betaald heb

Alle klachten die gemeld zijn door ria groenewoud