Klacht: Steentjes in Pompoen Goudeerlijk boeren

op 22 augustus 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Jumbo,

We zitten op maandagmorgen aan ons ontbijt, met jullie Goudeerlijk Boeren Pompoenbrood. Mijn man begint raar te doen en spuugt iets zwarts uit. Dit blijkt een steentje te zijn, die in zijn brood zat. Daarna heeft hij nog twee kleine steentjes in zijn snee brood ontdekt. Kunnen jullie alsjeblieft even naar jullie Hygiene Kwaliteit kijken in de Bakkerij?
Voordat er ergere problemen ontstaan!?

Met vriendelijke groet,

Trudy de Wit

Gewenste Oplossing:

Wanneer ben ik tevreden? Ik zou hier graag een passende en " Goudeerlijke" oplossing voor zien. Het lijkt mij, dat mijn klacht in ieder geval serieus genomen wordt. Ik ben niet boos en ook niet ontevreden, maar als in een restaurant mijn eten koud is, stuur ik dit ook retour naar de keuken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Trudy1969