Klacht: Steentje i.i d in eisalade

op 19 oktober 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was gisteren zo n heerlijk kleine salade aan t eten van de Jumbo. Na 2 happen had ik iers hardd in mijn mond.4 het lerk ern sterntje of stukje glas. Ik heb het uitgespuugd en onderzocht. Ik heb er een foto van gemaakt zodat ik t kon vergroten. Ik heb het slaatje niet verder oo durven eten

Gewenste Oplossing:

Ik weet niet of deze klacht vaker is gemeld. Het is schrikken als je zoiets gebeurd. Ik zou in ieder geval willen weten wat dit geweest kan zijn. Ik jan u de foto sturen. En ik wil in ieder geval een slaatje gratis.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Heikoa