Klacht: Steeds wachten in Mc Drive en dan ook bestelling fout

op 15 juli 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ga door de McDrive omdat ik snel wat mee wil nemen (fastfood toch?) maar iedere keer als ik afgerekend heb wordt me verzocht of ik even wil parkeren want men heeft niet alles. Ik bestel een McAngus burger, kipnuggets en een grote patat. Hoe moeilijk kan het zijn zou je denken. En dat iet een keertje nee van de laatste vier keer drie keer mogen wachten. Dan kom je uiteindelijk thuis en blijkt men ook de patat nog eens vergeten. Werkelijk ongelofelijk.

Gewenste Oplossing:

Als ik gelijk mijn bestelling krijg en hij ook compleet is, daar betaal ik immers voor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door walbat