Klacht: status pakket onbekend

op 18 juni 2021 over USPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 19 mei 2021 is mijn bestelling bij een leverancier in de VS verzonden via USPS. De melding bij het track and trace nummer betreft ‘collect for pick up’ sinds 9 juni 2021. Ik heb geen idee wat dat betekent en hoe ik aan mijn pakket kan komen. Ik heb geen enkele email ontvangen en weet ook niet wie de bezorger in Nederland is (PostNL?).

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn pakket heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over USPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over USPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marik36