Klachten over Start people uitzendbureau

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Start people uitzendbureau in de categorie Uitzendbureaus. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

12% van alle klachten opgelost. Nog 42 klachten nodig voor een plaats in de categorie Uitzendbureaus

12%
8 klachten gemeld
6 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
1 klachten opgelost
2.0 /10
12 stemmen
12

Tijdslijn

Ik heb Dinsdag 26-06-2018 gewerkt bij DHL en daar gereden op de Heftruck om te laden en lossen. Ik heb gewerkt vanaf 9:00 tot 13:00 maar heb nog steeds tot de dag van vandaag geen betaling hiervan ontvangen. [verwijderd] hebben... Lees meer

Mijn moeder, mijn vriend én ik hebben alle drie gesolliciteerd voor de zelfde functa via ASAStartpeople. Mijn vriendin en ik alleen in Juli 2018 en mijn moeder half september 2018 alle drie zijn wij niet aagenomen en moesten wij zelf... Lees meer

Geen ziektegeld ontvangen

Klacht van op 21 september 2018 over Start people uitzendbureau in de categorie Uitzendbureaus

Beste lezer, Op 29 mei heb ik mij ziekgemeld bij de opdrachtgever en geprobeerd ziek te melden bij StartPeople. Echter kon ik niemand bereiken. Ik heb het meerdere malen telefonisch geprobeerd op het algemeen nummer, maar destijds was er niemand aanwezig... Lees meer

Afronden van eindafrekening.

Klacht van op 19 juli 2018 over Start people uitzendbureau in de categorie Uitzendbureaus

Per 1 mei 2018 ben ik uitdient getreden bij Start people tot heden 20 juli 2018 is de eindafrekening nog niet afgerond. Mijn verlofuren heeft mijn contactpersoon bij Start people met terugwerkende kracht uit laten betalen zodat de verlofuren niet... Lees meer

deze klachtbrief heb ik naar start people gestuurd maar ze hebben geen actie ondernemen. k ben vanaf 27-07-2016 tm 21-05-2017 werkzaam geweest bij UCC via het uitzendbureau Start People met als functie heftruckchauffeur. In het eerste blok van onze samenwerking zeggend 27-07-2016... Lees meer

Geachte Ik had woensdag 11-10 ll een sollicitatiegesprek met rondleiding bij Miss Etam. De rondleiding werd gedaan door iemand van Startpeople en er vermeld dat eigenlijk iedereen aangenomen zou worden en dat je heel snel gebeld zou worden voor een nieuw gesprek. Na... Lees meer

Ik had een contract bij VIA StarPoeple voor bepaalde tijd ( op 02-07-2017 verlopen). Mijn werkgever is verplicht een maand voor het verloopdatum, SCHRIFTELIJK, het einde of voortzetting van het contract aan te kondigen. Het besluit is pas vrijdag 30-06-2017 (TELEFONISCH)... Lees meer

Niet uitbetaald krijgen tijdens ziekte

Klacht van op 02 september 2017 over Start people uitzendbureau in de categorie Uitzendbureaus

Week 33 tussen 15 augustus t/m 18 augustus ben ik ziek geweest maar geen betaling gekregen ( wel van de 14e) (werkdag). Hierbij moest ik zelf 4x een mail sturen naar de contactpersoon werkend bij Start People Uiteindelijk kreeg ik een... Lees meer