Klacht: start niet op, loopt vast

op 29 september 2017 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb Videoland nu 3 weeken en word er gek van! op me tv afgespeeld via me ps4, of op me ipad , telefoon Samsung S7 het maakt nix uit, vast lopen doet die. of heel de app opent niet of hij kan de aflevering niet afspelen. en als die dan eindelijk na lang tijd. afspeelt hapert hij om de paar min. als ik netflix kijk heb ik nergens last van. ik raat niemand aan om Videoland aan te schaffen zonde van je geld!

Gewenste Oplossing:

Dat je krijgt waar je voor betaald, tv kijken waar en wanneer ik dat wil. heel irritant!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door michaelpeters