Klacht: Staples in toenemende mate steeds klant-onvriendelijker !

op 11 september 2018 over Staples in de categorie Kantoorartikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Staples adverteert voor een bestelling online: Verwachte leverdatum: Voor 18:00 uur besteld: Levering volgende werkdag. Dat is dus zeker niet het geval, het wordt 2 werkdagen later bezorgd.
Daarnaast had ik een klacht over het plaatsen van mijn order. Bij het afrekenen werden alle actieartikelen, waarvan ik meerdere items had besteld, naar beneden bijgesteld tot 1 stuk. Daar kwam ik pas achter nadat ik had afgerekend. Vervolgens een contactformulier op de site ingevuld, daarop geen reactie ontvangen. Vervolgens maar gebeld en kreeg een zeer onsympathieke dame aan de lijn, die blijkbaar geen zin had om iets op te lossen.
Blijkbaar gaat het te goed met Staples dat zij zich die arrogantie kunnen veroorloven. Dan maar op zoek naar een andere leverancier.

Gewenste Oplossing:

Lever de volgende werkdag als dat wordt toegezegd, of pas de tekst aan.
En los het probleem op bij het bestellen van actieartikelen op de site.

Alle klachten die gemeld zijn door Richard - Heemstede