Klachten over Stadsbank Oost Nederland

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Stadsbank Oost Nederland zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Stadsbank Oost Nederland in de categorie Banken

9 klachten gemeld
2.9 /10
14 stemmen
14

Tijdslijn

niet betaalde rekeningen

Klacht van op 16 augustus 2017 over Stadsbank Oost Nederland in de categorie Banken

door foute boekingen en keuze van de stadsbank . worden mijn rekeningen niet of te laat betaald . ik heb de stadsbank een rekening gestuurd van de belasting dienst auto belasting . die is naar mij terug... Lees meer

Nota's worden niet optijd betaald waardoor er een deurwaarder op de stoep staat en ik voor de extra kosten moet opdraaien. Door de fouten die jullie maken moet ik onder lijden. Ook in februari een nota gestuurd van GBLT... Lees meer

Vakantiegeld/betalingen.

Klacht van op 22 mei 2017 over Stadsbank Oost Nederland in de categorie Banken

Ik ben sinds februari 2017 bij de stadsbank. Deze zouden alles voor mijn regelen. Had schuld bij engie en de huur. Kreeg budget zeker. Heb toen aan Annet Gertjan gevraagd het vakantiegeld.waarop ze zei kan wel. Daar had ik no... Lees meer