Klachten over Stadsbank Oost Nederland

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Stadsbank Oost Nederland zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Stadsbank Oost Nederland in de categorie Banken

4 klachten gemeld
2.8 /10
17 stemmen
17

Tijdslijn

nalatenschap trajectmanager

Klacht van op 03 juli 2018 over Stadsbank Oost Nederland in de categorie Banken

Ik heb van 2013 tot en met 2016 in de schuldbemiddeling gezeten en mij is aan afloop verteld dat al mijn schulden waren afgelost. Onlangs ontving ik een brief van een deurwaarder met een nog openstaand factuur. Ik heb vervolgens... Lees meer

Ontevreden behandeling

Klacht van op 14 maart 2018 over Stadsbank Oost Nederland in de categorie Banken

Ik wordt niet op de hoogte gebracht dat ik een nieuwe contact persoon krijg dit is al 5x voorgekomen in een periode van 3 jaar daarnaast wordt er moeilijk gedaan als ik extra geld wil opnemen gezien ik in... Lees meer

niet betaalde rekeningen

Klacht van op 16 augustus 2017 over Stadsbank Oost Nederland in de categorie Banken

door foute boekingen en keuze van de stadsbank . worden mijn rekeningen niet of te laat betaald . ik heb de stadsbank een rekening gestuurd van de belasting dienst auto belasting . die is naar mij terug... Lees meer

Nota's worden niet optijd betaald waardoor er een deurwaarder op de stoep staat en ik voor de extra kosten moet opdraaien. Door de fouten die jullie maken moet ik onder lijden. Ook in februari een nota gestuurd van GBLT... Lees meer

Vakantiegeld/betalingen.

Klacht van op 22 mei 2017 over Stadsbank Oost Nederland in de categorie Banken

Ik ben sinds februari 2017 bij de stadsbank. Deze zouden alles voor mijn regelen. Had schuld bij engie en de huur. Kreeg budget zeker. Heb toen aan Annet Gertjan gevraagd het vakantiegeld.waarop ze zei kan wel. Daar had ik no... Lees meer