Klacht: Stadhuis 8 pakket

op 12 oktober 2016 over Supercell in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na de grote nieuwe update van clash of clans heb ik dat stadhuis 8-pakket gekocht waar je de bomtoren level 2, 4 miljoen aan goud en 1200 edelstenen zou krijgen. Ik heb alleen maar die 1200 edelstenen gekregen en verder helemaal niks. Ik vind dit erg slecht omdat je hiervoor €9,99 voor moet betalen. Het is een eenmalige aanbieding na de update maar wil wel graag alles krijgen.

Gewenste Oplossing:

Hoop dat jullie mij hiermee verder kunnen helpen zodat ik waar voor mijn geld krijg. Want hier ga ik niet mee accoord natuurlijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Supercell

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Supercell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Spyro