Klacht: Stadhuis 8 pakket

op 12 oktober 2016 over Supercell in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na de grote nieuwe update van clash of clans heb ik dat stadhuis 8-pakket gekocht waar je de bomtoren level 2, 4 miljoen aan goud en 1200 edelstenen zou krijgen. Ik heb alleen maar die 1200 edelstenen gekregen en verder helemaal niks. Ik vind dit erg slecht omdat je hiervoor €9,99 voor moet betalen. Het is een eenmalige aanbieding na de update maar wil wel graag alles krijgen.

Gewenste Oplossing:

Hoop dat jullie mij hiermee verder kunnen helpen zodat ik waar voor mijn geld krijg. Want hier ga ik niet mee accoord natuurlijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Supercell

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Supercell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Spyro