Klacht: Spray HG schimmelreiniger werkt niet

op 17 december 2017 over HG in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Product werkt prima maar de op van de spray niet: na paar maal sprayen komt er niets meer uit terwijl de bus nog driekwart vol zit. Zelfs tweede bus gekocht: zelfde probleem…

Gewenste Oplossing:

Goed werkende pomp

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar HG over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door HG in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat HG een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

HG

Heeft op 19 december 2017 om 14:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 27 december 2017 om 14:06 geantwoord

Ik kreeg niet op 19 maar pas op 27 een mail van HG. Dit antwoord bevatte een herhaling van de gebruiksaanwijzing... daarmee was en ís het probleem niet opgelost, zo ver was ik zelf ook al gekomen. Wat mij enorm verbaast is dat er heel veel van deze dezelfde klachten zijn (googelen en je ziet het) en HG niet met een echte oplossing komt. Een herhaling van de gebruiksaanwijzing is geen oplossing (alsof het aan de gebruiker ligt). Ik heb dat HG ook gemaild en in afwachting van een serieus antwoord verblijf ik,

Reactie van de melder van de klacht Boe Ikea

1 jaar geleden - HG heeft gereageerd: op het contactformulier had ik hotnail ipv hotmail ingevuld vandaar dat ze mij pas later konden bereiken, fair enough. Daarnaast bieden ze een nieuwe fles aan. Desalniettemin hoop ik op een productverbetering van de pomp, dat is het probleem daadwerkelijk oplossen.

Alle klachten die gemeld zijn door Boe Ikea