Klacht: Al 3 weken ontbrekende folders (Nettorama en Plus) in folderpakket.

E.v.d.P. op 11 oktober 2020 over Spotta in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds enkele weken (wk. 40, 41 en 42) ontbreken ineens de folders van Nettorama en Plus in jullie folderpakket.
Volgens info van de klantenservice van betreffende supermarkten zouden hun folders toch wekelijks in het pakket horen te zitten.
Reeds 3x mijn klacht per e-mail gemeld en elke keer dezelfde terugmelding van Marjorie (Medewerker Klantenservice): Hartelijk dank voor je bericht. Wij hebben je melding doorgezet naar de afdeling productie. Zo schiet het natuurlijk niet op.
Kennelijk zijn er bij de afdeling productie grote problemen want mijn klacht wordt maar niet opgelost.
Hoe kan het bij jullie toch telkens zo mis gaan. Het lukt maar niet om wekelijks een compleet folderpakket af te leveren. Onduidelijk waarom bedoelde folders toch steeds weer ontbreken. Vragen daarover blijven onbeantwoord.

Vanwege mijn beperking is het nagenoeg onmogelijk om de folders op andere wijze te raadplegen (bv. online), kortom het is voor mij erg vervelend dat ik ze niet ontvang, maar dat moet inmiddels wel bij jullie bekend zijn. Ik krijg niet de indruk als iemand met een beperking en een voor mij behoorlijk groot probleem erg serieus te worden genomen door Spotta.

Jullie doen voorkomen alsof er serieus aan een oplossing wordt gewerkt, echter dat is maar schijn. Het interesseert kennelijk niemand wat er daadwerkelijk in de praktijk gebeurt. Spotta laat mensen met een beperking zo aan hun lot over. Folderpakketten worden gewoon onvolledig bezorgd. De ontvanger heeft het nakijken.
Onbegrijpelijk dat opdrachtgevers dit bedrijf nog inschakelen voor zo’n slechte bezorging. Het is gewoon een wanprestatie. Niet alleen ik heb last van deze klacht maar dat geldt voor het gehele appartementencomplex (100 appartementen) en de rest van de buurt.
Wat gaat er gebeuren om dit probleem nu eens echt op te lossen???

Gewenste Oplossing:

Ik zou erg tevreden zijn als ik wekelijks in het folderpakket de actiefolders van Nettorama en Plus ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spotta over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Spotta in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Spotta een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Spotta

Heeft op 12 oktober 2020 om 11:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

E.v.d.P.

Heeft op 12 oktober 2020 om 12:32 geantwoord

Een productiefout/machinefout kan een keer voor komen maar nu al drie weken op een rij lijkt mij wel erg toevallig. Ook opvallend dat het steeds dezelfde folders betreft en geen andere uit het pakket. Volgens mij is er iets anders aan de hand. Spotta lijkt zich er gemakkelijk vanaf te willen maken. Ik heb er geen vertrouwen in...

Alle klachten die gemeld zijn door E.v.d.P.