Klacht: Spookfactuur van de Centrale Register voor Bedrijven

op 28 januari 2014 over Centrale Bedrijven Register in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een nota ontvangen van Centrale Register voor Bedrijven. Ik vond het al vreemd en bij navraag bij mijn accountant blijkt het om een spookfactuur te gaan. Gelukkig nog net op tijd, anders had ik kunnen fluiten naar mijn centen.

Gewenste Oplossing:

Zover ik op deze site kan zien, speelt dit al een jaar. Bedrijven ontvangen al bijna 1 jaar spookfacturen van deze firma. Waarom is het nog steeds mogelijk en wordt er niets mee gedaan? Deze firma van Centrale register voor Bedrijven moet opgedoekt worden/ aangepakt worden. Ik geloof best dat veel bedrijven hier de dupe van zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Centrale Bedrijven Register

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Centrale Bedrijven Register nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jmelis