Klacht: Spontaan barstje in nieuw tabletscherm welke uitgroeit tot een grote barst door scherm

op 04 augustus 2017 over Medion in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na aankoop en nihil gebruik ontstaat een kleine barstjes in het scherm van de tablet, deze groeien vervolgens door het hele scherm. Deze ervaring heb ik doordat bij 2 gelijktijdig gekochte tablets exact hetzelfde euvel heeft plaatsgevonden. Na reeds contact gehad te hebben met Medion schermt men zich achter het feit dat glasschade altijd buiten garantie valt. Wanneer deze afdeling toch anders oordeelt heb je geluk, maar ik acht gezien de houding in het mailverkeer deze kans zeer klein. Vervolgens geeft men aan dat je dan de keuze hebt om te laten repareren voor € 121 terwijl het apparaat € 129 kostte. Kortom hoe je het ook ziet altijd overgeleverd aan Medion….

Gewenste Oplossing:

Het kan niet iets anders zijn dan een productiefout welke moet worden opgelost. Kijkend naar de houding van Medion hierin lijkt het er sterk op dat klanttevredenheid niet op de lijst van Medion staat. Helaas 2 defecte tablets, daar word je niet vrolijk van.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Medion over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Medion in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht GJRemmelink

1 jaar geleden - Ondertussen heeft Medion voor ons de 2 tablets vervangen voor 2 nieuwe exemplaren zonder extra kosten. Dank hiervoor, was ook de beste oplossing! Jammer dat dit via Klacht.nl moest, maar gelukkig dat Klacht.nl er is!

Alle klachten die gemeld zijn door GJRemmelink