Klacht: Spel wat niet loopt, geen support of geld terug

op 09 mei 2017 over store.steampowered.com in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon heeft een spel gekocht maar dit draait niet. Door het steeds proberen staat er dat hij 3 uur gespeeld heeft. Hierom wil steam geen geld terug geven. Op berichten krijgen we steeds hetzelfde standaard antwoord, ook als we om een andere oplossing vragen. 29 euro weg gegooid voor een jongen van 12 en geen persoonlijk contact. Heel kwalijk dit vind ik!!

Gewenste Oplossing:

Als mijn zoon zijn geld terug krijgt of ondersteuning om het spel aan de praat te krijgen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over store.steampowered.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over store.steampowered.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sylvia Elfring