Klacht: Speaker kan niet meer opgeladen worden pin afgebroken

op 18 mei 2019 over House of Marley in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Reeds 1 jaar in bezit get together speaker van house of marley.

Problemen met het niet meer kunnen opladen begonnen 6 mnd geleden beetje wibbelen en dan pakte hij hem. Soms tot hij afbrak. Volgens house of Marley kan het voor 49 gerepareerd worden. Het mooiste us dat ik een collega heeft met het zelfde probleem als je Google vind je heel veel van deze problemen. Met andere worden marley weet van dit probleem maar laat je der wel voor betalen. Ik eis dat. Al is mijn garantie inmiddels verlopen mij. Box op kosten van marley word gerepareerd.

Gewenste Oplossing:

House of Marley repareerde en verhoed de transport kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over House of Marley nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door chefkok