Klacht: sparen zegels max verstappen

op 05 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik was vanmorgen bij de Jumbo in Nootdorp waar wij altijd boodschappen doen. Ook zijn we aan het sparen met zegels voor de auto van max verstappen. Nu bleek dat de aktie een week eerder is gestopt dus hebben gespaard voor niks en de kaart hebben we niks meer aan. Jammer want dit had een leuk kado voor mijn kleinkind geweest. Echt jammer en teleurgesteld hierover. Mvg Desiree van den Tol

Gewenste Oplossing:

Als we deze auto toch nog kunnen geven aan ons kleinkind voor sinterklaas

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Denzoo