Klacht: Sparen voor Max verstappen auto

op 02 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als 1 persoons huishouden duurt het lang voor ik de zegels bij elkaar had. Op 1 oktober had ik ze bij elkaar en bij Jumbo in Drunen een code gekregen wat ik op de computer moest aanvragen. Tot mijn grote verbazing UITVERKOCHT!!! OOK de petten UITVERKOCHT. Dit moet toch niet kunnen je kunt er toch altijd nog bij laten maken??? Dit slaat echt nergens op. Ik hoop dat Jumbo toch noch nadenkt hoeveel mensen nu teleurgesteld zijn. Toch blijft Jumbo mijn winkel.

Gewenste Oplossing:

Als ik als nog een max verstappen auto krijg. Al de andere dingen is niets voor mij.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door swofje