Klacht: sparen voor een raceauto van Max Verstappen

op 07 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De Jumbo spaar aktie loopt tot 10 oktober en op 2 oktober is er geen race
auto meer te krijgen , Een zeer slechte zaak bestel ze maar bij zou Ik zeggen, Anders zijn jullie gewoon zeer onbetrouwbaar. Het is toch niet normaal dat de mensen nu worden weggestuurd met de mededeling misschien krijg je nog een pet. Aktie is Aktie Ik eis dat dat we als nog twee race auto’s krijgen

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als wij twee race auto\'s krijgen. Wij hebben twee verstandelijk gehandicapte zonen Ik zou willen vragen of de heer Frits van Eerd aan onze zonen uit komt leggen dat ze die auto\'s niet meer krijgen. Spaar aktie is spaar aktie en 10 Oktober is 10 oktober Gewoon een extra bestelling auto\'s plaatsen en alsnog iedereen die gespaart heeft tevreden stellen Graag een reactie anders maak Ik mijn klacht ook openbaar Met vriendelijke groet Petra van de Vossenberg

Alle klachten die gemeld zijn door Petra van de Vossenberg