Klacht: Spam van winbymail

op 25 september 2017 over WinByMail in de categorie Websites - Korting, voordeeltjes en aanbiedingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg idioot veel ongewenste emailberichten.Heb oneindig vaak de Unsubscribe knop ingedrukt, maar dat motiveert hen blijkbaar om mij nog vaker te bestoken met ongewenst spam. Nog afgezien dat men zegt dat ik mezelf heb ingeschreven. Wat dus absoluut niet juist is.

Gewenste Oplossing:

Als ik deze spam niet meer krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over WinByMail

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over WinByMail nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JanBrink