Klacht: Spam mail

op 18 februari 2018 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg minimaal 5 mailtjes per week van het mailadres : PoStmAsTeR@HotMaIL.CoM. Namens van der valk word ik zogenaamd uitgenodigd om mijn prijs te innen, en kan nergens vinden hoe ik me afmeld voor deze oneindige mail reeks. En word er gek van obviously..

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen weten hoe ik dit stopzet .

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van der Valk

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van der Valk nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MilennieBoujard