Klacht: Space scooter junior

op 29 november 2016 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vanmiddag bij de Blokker in Steenwijk. Sta te kijken bij de aanbiedingen en zie 2 spacescooters liggen (junior) met 2 kaartjes er bij blauw en roze van 89 euro voor 45 euro. Dus dacht dat is een mooi sinterklaas cadeau voor mijn dochter. Kom bij de kassa staat de eigenaar achter de kassa en geeft mij een andere prijs van 62 euro. Ik geef aan dat er bordjes bij staan van 45 pak de bordjes er ook bij. Nou voor die prijs doe ik ze niet weg mevrouw ze zijn nl veel duurder. Maar waarom staan die bordjes er dan bij meneer?? Nou ik snap dat u ze nu niet wil zegt hij grrrr. Nee ik dacht dat ze 45 waren stond met nog een mevr daar die er evt ook 1 wilde kopen. Ik ben echt sneu door de manier waarop dit wordt behandeld .Mvg Lisette Lukkenaer

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik hem gewoon voor 45 euro mee zou krijgen en staan niet voor niks 2 bordjes bij roze en blauw.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisette Lukkenaer