Klacht: Spaaractie Max verstappen

op 02 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Klacht is al meerderen keren beschreven maar ook van mijn kant vind ik het irritant. Eindelijk een spaarkaart vol… 20 zegels a 15 euro per zegel. Blij naar de winkel om me auto te kunnen verzilveren maar tot mijn verbazing werd vrolijk verteld dat de auto op was. Duidelijk aangegeven OP=OP gaven ze aan. Nou wat een super actie dan. En de verbazing werd groter toen ik te horen kreeg dat ik KANS kon maken op een pet. Doe dan niks.

Gewenste Oplossing:

Een auto van Max zoals aangegeven. En dat Jumbo dit soort acties nooit meer gaat doen om klanten zo te misleiden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jummax