Klacht: spaaractie centerparcks/c1000

kelide op 02 april 2013 over C1000 in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo ik heb nee gespaard met de spaar actie van c1000
en met een krappebeurs is dat wel erg moeilijk geweest
vooral het nu voor niks is geweest had mijn kinderen beloofd om in de herfst vakantie te gaan nu blijkt je helemaal niet in de vakantie kan ???? HEEL vreemd want kinderen moeten tog door de weeks naar school??? in dan heb je de vakantie voor dit soort dingen ben erg boos en mijn kinderen erg verdrietig want leef van eenbijstand uitkering en kan niet volle pond betalen

Gewenste Oplossing:

gewoon de korting in de vakantie geven want het is niet leuk om kinderen verdrietig te maken we hadden ons oog laten vallen voor heijderbos had al half geboekt als het niet in oktober kan willen we ook wel 29 april die midweek hoop dat u mijn probleem begrijpt en dat ik de kinderen niet wil teleurstellen mvg ingrid de vries

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over C1000

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over C1000 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door