Klacht: Reageren niet op een service verzoek

Reamon op 24 mei 2022 over Solar Groep Twente in de categorie Algemeen, Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De gegarandeerde opbrengst wordt voor de derde jaar op rij niet gehaald. Inmiddels al twee emails gestuurd, 3 keer gebeld en ruim een maand verder, maar ze komen niet met een fatsoenlijke reactie.
Verkopen waren ze er snel bij, maar een permanente oplossing bieden voor het halen van de gegarandeerde opbrengst hebben ze niet.

Gewenste Oplossing:

Een oplossing bieden die er voor zorgt dat de panelen jaarlijks de gegarandeerde opbrengst gaan halen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Solar Groep Twente over deze klacht.

Bericht van Solar Groep Twente

1 jaar geleden - Geachte heer Seleman, op de offerte van 21-04-2021 heeft u een compensatie verlies van 2 jaren van ons een bedrag van 800 euro en 6 panelen zijn er geplaatst. Voor contact zou ik u willen wenden naar het volgende mail adres [email protected] Met vriendelijke groet, Solar Groep Twente B.V.

Reactie van de melder van de klacht Reamon

1 jaar geleden - Dan heeft u blijkbaar uw administratie ook niet op orde. Aanvankelijk zou u 6 panelen erbij plaatsen en 800 euro compenseren, mits ik de offerte zou accepteren. Echter daar uw offerte behoorlijk boven de markt lag heb ik deze niet geaccepteerd. Toen heeft u enkel 2 panelen erbij geplaatst en zeker geen 800 euro gecompenseerd! Het zou fijn zijn als u de tijd zou nemen om mijn e-mails door te lezen en daar inhoudelijk op te reageren, dan hier op deze site een opmerking te plaatsen zonder uw huiswerk eerst te doen. Volgens uw receptioniste waren mijn e-mails ook al naar u toegestuurd

Alle klachten die gemeld zijn door Reamon