Klacht: Soepballen in groentesoep

op 05 september 2018 over Unox in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heermevrouw,

Vandaag heb ik bij de ah een blikje groentesoep voor 1 persoon gehaald!! Ik ging er van uit dat er geen ballen zouden zitten in groentesoep wordt ook niet beschreven op het blikje maar wel op het plaatje. Ik heb niet gedetaileerd het plaatje bekeken. Ik ben zelf van turkse afkomst eet geen varkensvlees en dat bleek er juist in te zitten. Ben echter enorm teleurgesteld en het geld is ook weggegooid nu.

Gewenste Oplossing:

Als mijn mail echter wel sirieus genomen wordt en ervoor wordt gezorgd dat er geen andere gedupeerden komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unox

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gulli4