Klacht: snel kapot paar dagen gebruik

op 19 augustus 2017 over Tommy Hilfiger in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb instapper gekocht ik heb alleen via paypal als bewijs dat ik die schoenen gegoch heb omdat inloggen bij tommy hilfiger heb ik ook mooite mee omdat kreeg ik alleen dat mijn password niet klopt is als ik nieuwe password vraag nog steeds niet werkt dus ik heb gewoon ingelogd als niewe klant, maar ik heb mijn paypal bewijs van de betaling.

Betaald met
Fortis Bank x-9107
op 3 juli 2017
Je alternatieve betaalbron is MCARD x-6810
Verzenden naar
Arlene Kersen
Ankerbol 32
1319DH Almere
Nederland
Category
Kleding
Transactiereferentie
2YE63803EW452514P
Gegevens verkoper
Hilfiger Stores B.V.
+31 4951378738 x62
http://eu.tommy.com/
paypal@shop.tommyhilfiger.nl
☃invoice.invoiceIdHeader☃
50833780-1
Aankoopgegevens
Aankoopbedrag83,93 EUR
Totaal83,93 EUR

ik heb ze gebruikt met autorijden en door de gas pedal in drukken is die beschaddig maar binnen drie dagen niet te geloven, alleen paar dagen want ik heb net mijn rijbewijs behald afgelopen 9 augustus 2017

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht een goed kwaliteit van Tommy Hilfiger ze zijn prijzig

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tommy Hilfiger

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tommy Hilfiger nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door arlbucag