Klacht: snel kapot

op 25 juni 2016 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

1x eerder ondergoed bij kruitvat gekocht van Rolfi kids voor mijn dochters. Toen was de onderbroek ook al zo snel kapot. Maar ik dacht: is vast toevallig. Dacht altijd dat anni rolfi goed was. Dus bij de laatste aanbieding van rolfikids dacht ik: ik koop het, want kvind ze zo mooi. Nu is de onderbroek 2 x gewassen en nu begint de rand al weer helemaal te rafelen.
Echt jammer. Dit was dus mijn laatste koop. Ik baal dat ik nog een nieuw set heb liggen voor mijn zoon. Onderbroekjes van de action doen we zelf al 2 jaar mee en dan gaan ze nog door naar iemand anders.

Groeten M@T

Gewenste Oplossing:

Als ze langer mee zouden gaan, vooral voor deze prijs.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M@T