Klacht: Slechtste klantenservice ooit gezien

op 08 juli 2016 over Sacha in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een ervaren online shopper, maar de Sacha klantenservice is de slechtste die ik ooit heb mogen ervaren. Ik heb bij Sacha 2 paar sandalen besteld op 19/06. Ondertussen zijn we 3 weken verder en ik heb nog steeds geen schoenen ontvangen. Sacha garandeert nochtans een leveringstermijn van maximaal 7 werkdagen. Wat naar mijn gevoel ook al erg lang is…

Ik heb Sacha via alle mogelijke kanalen proberen bereiken. Telefoon is constant bezet, chatservice is altijd offline, op mail antwoorden ze pas na 5 werkdagen en op Facebook zeggen ze enkel dat ze mijn bericht door zullen geven aan de klantendienst, waar ik vervolgens niets meer van hoor.
2 weken na mijn bestelling heb ik de klantendienst voor het eerst gecontacteerd. Toen vertelden ze mij dat 1 van de 2 paar sandalen uit een ander filiaal moest overkomen en dat de schoenen een werkdag later verzonden gingen worden. Ik wachtte dus nog even af….

Ondertussen zijn we 3 weken verder, dus ik heb nog maar eens gebeld. Uiteindelijk kreeg ik iemand aan de lijn, nadat ik 10 minuten naar een wachtmuziekje heb zitten luisteren. Volgens haar was de vorige levering aan hun magazijn gecancelled, dus hebben ze de schoenen opnieuw ergens anders moeten aanvragen. Ze zouden eind volgende week verstuurd worden. Voorlopig dus nog een week wachten en uiteindelijke leveringstermijn zou dan een maand zijn.

Ik heb gevraagd of ik al niet 1 paar geleverd kon krijgen, maar dat was absoluut geen optie. Als ik mijn schoenen vroeger wil, dan moet ik naar 2 verschillende winkels rijden en de schoenen opnieuw betalen en mijn online order annuleren. Dit is voor mij ook echt geen gepaste oplossing. Wanneer ik om een financiële compensatie voor het ongemak vroeg, werd me al snel duidelijk gemaakt dat dit geen optie was.

Ik snap dat er zaken kunnen mislopen, maar de klantenservice is er om dit op te vangen. Zij moeten proactief handelen en een gepaste oplossing kunnen bieden. Dat is hier helaas niet gebeurd. Ik ken geen enkele webshop waar je een maand op je spullen moet wachten en al zeker niet dat dit nog normaal blijkt te zijn en niet op de hoogte wordt gehouden van de status.

Heel deze situatie bezorgd me onnodige frustraties en het zal daarom ook de laatste keer zijn dat ik mijn schoenen bij hen bestel. Als je hier zelf schoenen wil kopen, ben je bij deze gewaarschuwd over de risico’s. Zelf zou ik iedereen afraden om hier ooit schoenen te bestellen. De winkels mogen dan wel oké zijn, maar de webshop is dit allesbehalve.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een snelle oplossing, compensatie, al 1 paar geleverd krijgen,...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sacha over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Sacha in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Sacha een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Sacha

Heeft op 16 september 2016 om 11:31 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Mystery Shopper