Klacht: Slechte service en eten

op 27 mei 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom regelmatig na mijn avonddienst naar de mac drive, deze x duurde het toch best wel lang voordat de bestelling 2x kipnugget 6 stuks en een cheeseburger klaar was, kon ook via spiegeling van raam zien dat ze ook niet druk bezig waren om de bestelling op orde te maken, zag ook dat er aantal klanten op parkeer plaatsen ook stonden te wachten (bij onderbezetting kan ik me daar ook best wel voor inleven)……maar als dan ook nog blijkt dat de cheeseburger koud was en de kaas er voor de helft oplag en daardoor niet gesmolten was, en dat de kipnugget niet vers proeven (taai, koud), heb ik besloten om deze klacht in te dienen over de mac van almere buiten en ben benieuwd of er wat mee gedaan gaat worden

Gewenste Oplossing:

Als het eten goed is en niet al te lang wachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door E klomp