Klacht: slechte service en banaan gemixed met chocolade in me chocomilkshake ?

op 15 augustus 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vanaf 22;30 bij mcdonalds in sittard geleen bleek degene die de bestelling opnam zowat doof te zijn heb meerdere keren moeten bestellen en de medewerker moppelde meer als duidelijk praten uiteindelijk riep hij ons naar het loket vervolgens zonder bestelling gedaan te hebben wilde hij ons ook laten betalen voor wat iemand anders besteld had vervolgens hebben wij onze bestelling gehad 3 frietjes (middel groot ) kipnuggets 6 stuks en een chocolade milkshake dieik besteld had vervolgens proefde de chocolade milkshake buitengewoon slecht en totaal neit naar chocolade maar zelfs meer naar banaan ( heb de milkshake weggegooid verspild geld dus )

Gewenste Oplossing:

wanneer ik waar krijg voor me geld en geen 10 keer hoef te bestellen om vervolgens bij een loket alsnog de bestelling te doen .... en ik een goeie milkshake krijg met de smaak waar ik naar vroeg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jammydean