Klacht: Slechte service dramatisch

Kevin234567890 op 12 oktober 2020 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bestel netjes bij de mac drive 2 x 6 spicy nuggets ik krijg normale kipnuggets dus tijdens het eten in me auto kwam im erachter dat ik de verkeerde heb gekregen dus ik rij terug om het aan tegeven krijg ik best brutale medewerker die aangeeft dat ik het mort laten zien ik liet zien ook kreeg ik geen bon dus kon niks laten zien gaf ze aan dat ik 6 nuggets maar terug kreeg omdat we 4 hadden opgegeten vsn de 12 omdat we er toen pas achter kwamen en ook geen sorry voor de verkeerde bestelling geven heel brutaal zegt ze dar het onze schuld is heel onklantvriendelijk

Mc Appingedam
Mederwerkster romy
22:45
12-10-2020

Gewenste Oplossing:

Als ik een sorry krijg en mijn andere 6 spicy nuggets belachelijk klantvriendelijkheid onbeschoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kevin234567890