Klacht: Slechte service

op 23 juli 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb welgeteld een half uur pauze. Ik ga lekker naar mcdonalds(niet voor niks 1x per jaar), ik moet eerst 10 minuten wachten voor een hele simpele bestelling. Vervolgens kom ik terug aan op mijn werk, met nog een kwartier de tijd om te eten, en tot mijn grootste schrik kom ik erachter dat er delen van mijn bestelling vergeten zijn.
Zo is het makkelijk geld verdienen, wel het eten laten betalen maar maar de helft meegeven.

Gewenste Oplossing:

Refund.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tombram217481