Klacht: SLECHTE SAMSON SHAG

op 13 mei 2016 over Samson in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Shag is vaak te droog, waardoor er veel gruis onstaat (dat niet te roken is) en er komen steeds meer grove stukken in die eigenlijk in een sigaar thuis horen. En met de huidige prijs van vandaag mag ik wel goede shag verwachten. En ik ben echt niet de enige er zijn veel collega’s die al zijn overgegaan op sigaretten of andere shag. Ik rook Samson al 38 jaar en ga maar eens wat anders proberen.

Gewenste Oplossing:

Als er aan boven vermelde eens wat wordt gedaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samson

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samson nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Libanon1982