Klacht: Slechte omgang met personeel door leiding!!

op 23 mei 2021 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de Plus van Huijgenvoort in Dommelen wordt slecht met het personeel omgegaan!Zolang plus in Dommelen is ben ik erg tevreden over de winkel tot er eigenaar Huijgenvoort kwam !!Door hoe er nu met het personeel omgegaan wordt heb ik besloten 3 km verder te gaan naar de jumbo!Het was altijd gezellig in de winkel maar nu durft bijna niemand nog een praatje te maken met klanten.!!Ze worden constant in de gaten gehouden !!De sfeer is helemaal verpest!

Gewenste Oplossing:

Ik denk dat zolang de winkel van de fam. Heijgenvoort is er niets zal veranderen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 4499ggff.