Klacht: slechte levering

op 12 juli 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wacht al vanaf 4/7 van laatste sorteercentrum dat het pakje aan komt bij halfords in amsterdam noord ik vind dit zeer lang duren ook heb ik met contactformulier mijn klacht weer gegeven maar tot op heden niets gehoord is erg vervelend vooral omdat het een verjaardagskado was

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden als het is opgelosd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anja13