Klacht: Slechte kwaliteit witte maltesers

op 17 april 2013 over Mars in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo mevrouw/meneer,

Een tijdje geleden heb ik hier een klacht geplaatst en ik heb nog steeds geen reactie vandaar deze nieuwe klacht
Ik koop vaak maltesers en vooral de witte vind ik erg lekker. Maar de kwaliteit de laatste tijd is erg slecht en daarom vind ik nu de maat vol en daarom mail ik jullie. Er zijn verschillende bolletjes die niet goed waren, weinig chocola of ingedeukt en ik heb er eentje bewaard die helemaal geen chocola heeft! Ik vind dit echt erg want je betaalt veel voor dit product dus dan moet de kwaliteit natuurlijk wel goed zijn! En die goede kwaliteit is er nu niet….

Hopelijk doen jullie hier wat mee!

Gewenste Oplossing:

Vergoeding ofzo of nieuw pak maltesers ter vergoeding want ik betaal steeds veel voor slechte producten

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mars nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Mars in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Mars een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Mars

Heeft op 30 november 2016 om 13:11 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door nathalieklacht