Klacht: Slechte kwaliteit geprinte labels

op 12 september 2018 over Cottontrends in de categorie Drukkerij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een tijd terug kocht ik een van de geprinte labels met naam. Ik heb de labels ingenaaid. (- aan beide zijden 1 cm extra ruimte voor het omslaan en onzichtbaar vastnaaien (end-fold) ) De bovenste in het overzicht meest verkocht. Echter, na het wassen slijt het aan de randen, het materiaal splijt. Kortom, de kwaliteit is ondermaats. Terzijde: waar komen de positieve reviews vandaan? Ik zie – ingelogd – nergens de optie om een review te plaatsen.

Gewenste Oplossing:

Ik heb dit al 2 x gemaild, ze reageren niet.
Cottontrends mag me ter vervanging degelijke en duurzame labels toesturen. Voor het herstelwerk zie ik geen oplossing. Indien dit niet mogelijk is, dan het aankoopbedrag retour.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Cottontrends over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Zrichter

6 maanden geleden - Voor cottontrends: het betreft Ordernummer: 346044 Besteldatum: 12.05.2018

Alle klachten die gemeld zijn door Zrichter