Klacht: slechte kwaliteit

op 23 juli 2012 over Scandic Bedden in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 16-07-2012 geklaagt over de nasa 1000 pocketveer matras van Scandic bedden vandaag kreeg ik bericht van uwer zijde dat de situatie opgelost is wat zeker het geval niet is laat staan opgelost ik heb noch geen eens bericht ontvangen van dit of dat kunt u mij nader inlichten van de oplossing ben ik erg benieuwd naar m.v.g Tetik

Gewenste Oplossing:

klacht onder ID nummer 164591 is volgens u en Scandic bedden opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Scandic Bedden in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Scandic Bedden een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door mustafa tetik