Klacht: Slechte kwaliteit

op 18 mei 2020 over ITEK in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hangstoel gardini ontvangen, betaald met cc. Wicker hangman van zeer slechte kwaliteit, stuk wicker stoel kapot. Paal beschadigd op diverse plaatsen. Gebeld, 2x mail verstuurd voor retourzending, maar wordt niet op gereageerd. Zit nu met hangstoel en reeds betaald. Slechte webwinkel

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat zij retour melding maken voor afhalen en geld terug op mijn cc

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ITEK

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ITEK nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M. Plug