Klacht: Slechte kwaliteit!

op 18 mei 2020 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in december pannenset gewonnen van de merk berlinger haus.
Ik heb hem sinds kort opengemaakt 2 maanden geleden ( wegens mn nieuwe keuken heb ik hem dus 2 maanden terug geopend , nu is het zo na 2 maanden gebruiken bijna alle handvatten los zitten zelf ene is eraf gegaan tijdens afwassen . Ik vind dit erg vervelend je betaald er voor in 2 maanden tijd gaan de handvatten los en je kan hem zelf niet meer in elkaar zetten wel eeg slecht ik wil hier graag een terug koppeling met een oplossing!

Gewenste Oplossing:

Geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vakantieveilingen.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Vakantieveilingen.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vakantieveilingen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vakantieveilingen.nl

Heeft op 19 mei 2020 om 10:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Remziye