Klacht: Slechte kwaliteit

op 04 september 2016 over Pampers in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorige week bij vomar met een actie 3 pakken Pampers gekocht. Ik heb net een pak open gedaan en voor me kleine gebruikt en beide keren is zowel plas als poep doorgelekt en niet een beetje ook. Ik ben dit nier gewend van pampers. Hij gebruikt maat 4/4+ tot nu toe altijd positieve ervaring maar vind dit dus heel zonde.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het graag terug willen brengen en een andere soort van pampers willen hebben. Ik wil deze niet meer gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pampers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pampers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Betul-Sadik