Klacht: Slechte inkoop met acties

op 02 augustus 2017 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Leuk een actie alleen woensdag 6 pakken toetendoekjes voor 3,-. De winkel gaat 8:30 open. Ik ben er 9:15 alles op. Ja sorry mevrouw is wat fout gegaan met de levering. Luiers ook 2,- korting. Wil 4+ eigen merk hebben ook op. En dit is niet de eerste keer dat ik dat daar mee maak. ze wilde wel een tegoedbon maken voor de luiers terwijl die volgende week nog in de aanbieding zijn maar niet voor de toetendoekjes want op=op actie. Ik vind dat belachelijk want ik kom 3 kwartier na opening tijd en zij hebben een fout gemaakt met inkoop daar kunnen klanten niks aan doen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik een tegoed bon krijg zodat ik als nog 6 of 12 pakjes doekjes kan halen als ze weer binnen komen.

Het gaat om de etos in almere parkwijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Linda Nieuwenhuijzen